Avto-Moto društvo Kočevje - Pri unionu 5, 1330 Kočevje

AVTO-MOTO DRUŠTVO KOČEVJE

info@amd-kocevje.si

logotip amd kočevje

Aktivnosti AMZS in projekt »KAJ JE EURO RAP«, prometna varnost na cesti Škofljica – Kočevje skozi oči projekta EURO RAP in EURO test prehodov za pešce

Kočevje skozi oči projekta EURO RAP in EURO test prehodov za pešce

so predstavili Robert Štaba, univ.dipl.inž, sekretar komisije za vzgojo in varnost v cestnem prometu AMZS, mag. Jure Kostajnšek, univ.inž.gradb iz fakultete za gradbeništvo in geodezijo v Ljubljani, prometno tehniški inštitut in Andrej Brglez, vodja projektov AMZS.

Dokaj kvalitetna predstavitev je spodbudila široko razpravo in predvsem sodelujoči so uvideli važnost obravnavanih tem za nadaljne ukrepe za varstvo udeležencev v prometu. Tudi članek v časopisu Delo o okrogli mizi je tudi delno vplival na to, da so se tudi državni organi bolj zavzeto lotili obravnavane problematike.

 

Pred okroglo mizo je bila na mestni ploščadi DRUŽINSKA URA AMZS.

Vsako leto je kvalitetnejša. Mimoidočim so strokovnjaki AMZS predstavili »varen prevoz tovora, pravilno namestitev vozniškega delovnega prostora, zakaj je 20 km/uro več že lahko preveč, pnevmatike najpomembnejša vez s cesto, spoznavanje EKO vožnje, kaj pomenijo črke ESC, spoznajte svoj reakcijski čas, preiskušnja navidezna vožnje z motorjem i.td.

 

Okrogla miza in družinska ura sta bili 25.septembra 2009.

Delite objavo:

Povezane objave